• Grattis till vinnarna av de pedagogiska utmärkelserna

Under onsdagen tog 18 glada medarbetare inom kommunala och fristående förskolor och skolor emot pedagogiska utmärkelser för sina utvecklingsinsatser. Ordförande i utbildningsnämnderna delade ut priserna under högtidliga former på Hotel Winn i Handen

• Nyfiken på att bli jourhem, familjehem eller kontaktfamilj?

Vi söker dig som vill göra skillnad och hjälpa ett barn vidare i livet. Välkommen till vår digitala informationsträff där vi berättar om uppdragen som jourhem, familjehem och kontaktfamilj innebär.

• Välkommen på skoldialog

På torsdag den 28 april är det dags för skoldialog med utbildningsförvaltningen tillsammans med representanter från grund- och förskolenämnden och gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden. Årets skoldialog fokuserar på temat Hur får vi en skola för alla – där barn och elever får chansen att nå sin fulla potential, och vi vill gärna veta vad du tycker. Välkommen på skoldialog i Kulturhuset kl. 18.00 den 28 april.

• Slutspurt för skolenkäten

Söndagen den 10 april är sista chansen att tycka till om förskolan eller skolan i skolenkäten. Årets enkät vänder sig till vårdnadshavare till barn i förskolan och pedagogisk omsorg samt elever i årskurs 4 och 8 i grundskolan och grundsärskolan.

• Nyfiken på att bli kontaktfamilj, familjehem eller jourhem?

Vi söker dig som vill göra skillnad och hjälpa ett barn vidare i livet. Välkommen till vår digitala informationsträff där vi berättar om uppdragen som kontaktfamilj, familjehem och jourhem innebär.

• Test av Hesa Fredrik idag måndag den 7 mars

Fyra gånger per år, kontrolleras det att signalen fungerar för Viktigt meddelande till allmänheten (VMA), även kallat Hesa Fredrik. Idag måndag 7 mars är det åter dags för test av utomhusvarningen.

• Anmäl dig till vårens föräldraträffar

Ta chansen att utveckla ditt föräldraskap i våra populära föräldraträffar där vi tar del av modern forskning och av varandras erfarenheter. Tillsammans diskuterar vi kring vardagssituationer som de flesta föräldrar kan känna igen.

• Vädjan till vårdnadshavare med barn på förskola och fritidshem

Det aktuella smittläget påverkar Haninge kommuns förskolor och fritidshem. De senaste veckorna har smittläget ökat både nationellt och regionalt och den pågående pandemin gör att sjukfrånvaron bland medarbetare i kommunens förskolor och fritidshem återigen är ovanligt hög.

• Snart dags för skolval för förskoleklass och årskurs 7

Snart är det dags för skolval för alla som ska börja förskoleklass eller årskurs 7 och som bor i Haninge kommun. Den 1 februari öppnar skolvalet, men innan dess kan du läsa på och hitta mer information om valet och de olika skolorna. I och med rådande pandemi kan skolorna tyvärr inte bjuda in till Öppet hus, istället välkomnar några av skolorna till digitala öppna hus.

• Nyfiken på att bli kontaktfamilj, familjehem eller jourhem?

• {{item.Title}}

Central